Csatangolásainkon Innen és Túl

Családos csatangolások országhatáron innen és - egy kicsit - túl.

Hogy büszkélkedjünk kicsit

2023. december 31. 22:42 - fulopg

A 2023-as évünk arról szólt, hogy bevezessük az ötévesünket a túrázás és a természetjárás rejtelmeibe, élvezetébe.

mini_kupa_2023.bmp

Ehhez a Sarokkő SE MINI kupa kiírása adott alkalmat. A rövid - 5-7 km-es - távú túráival könnyedén teljesíthető volt kisgyerekkel is. Aki volt már valamelyik általuk szervezett túrán, az tudja, hogy sosincs szintidő, így mi is engedhettünk a gombavadászat csábításának, illetve, hogy a reggelinket kényelmesen, padon ülve fogyasszuk el.

gombak.jpg

Több túra hasonló útvonalat mutatott be, hol óramutató járása szerint, hol ellentétes irányba, vagy épp éjszakai túrán, sötétben, de megfigyelhettük a táj évszakról évszakra történő változását is.

Jártunk esőben a Remete-szurdokban - kis hősünk kedvenc kirándulóhelye lett, az Ördögárokban csörgedező vízfolyással, - nagy nyári melegben a Szelidi-tó körül, gyönyörködhettünk éjszakai kilátásban a Normafánál, valamint számtalan üdvözlő vonatfüttyöt zsebelhettünk be a Gyermekvasút mentén…

 

Rengeteg élményt szereztünk a túrák során, de szavak helyett beszéljenek a képek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csatangolasaink.blog.hu/api/trackback/id/tr6418291873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása