Csatangolásainkon Innen és Túl

Családos csatangolások országhatáron innen és - egy kicsit - túl.

(Újra)kezdés

2019. március 15. 18:59 - fulopg

Több, mint négy év telt el azóta, hogy utoljára írtam e blog hasábjaira. Pontosabban nem is egészen erre, az újrakezdés apropóján költöztettem át ugyanis erre a felületre a naplónkat. Négy év alatt túl vagyok - szigorúan időrendi sorrendben, - egy munkahelyváltáson, egy esküvőn, és közel egy éve már apuka is vagyok. Ez utóbbi dolog inspirált talán a legjobban, hogy újrakezdjem és és megörökítsem a kis családunk néhány történetét.

img_8318a.jpg

Vele fogunk csatangolni

Kéktúrás történetek mindenképpen várhatóak és sok időt fogunk tölteni a Balatoni régióban is. Valamint elnézve Google térképen a meglátogatandó helyeim listáját - illetve az alábbi térképet, - az ország valamennyi szegletét érinteni fogjuk. Az új sztorik mellett elképzelhetőnek tartom, hogy néhány meg nem énekelt túránkról is írok beszámolót, hiszen azért egy-két helyen megfordultunk. Jártunk a tengerentúlon, gyűjtöttünk pár kilométert az Országos Kéktúra jelvényünkhöz, felkerestünk néhány érdekes helyet az országban - csak hogy párat említsek.

20190315_184424.jpg

Ezt a térképet még Zsu kapta ajándékba, amolyan szamárvezetőnek

Röviden ennyit szerettem volna csak és amúgy a hétvégére is van már tervünk, szóval hamarosan újra jelentkezem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csatangolasaink.blog.hu/api/trackback/id/tr1414678576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása